1-header.jpg

4-5 september: ABN AMRO Hockey Weekend op de club

24-8-2021
Nieuwsafbeelding

In het weekeinde van 4-5 september is HC Rotterdam gastheer voor het ABN Amro Hockey Weekend. Aan dit evenement nemen alle dames- en herenteams uit de Hoofdklasse deel, dus er is een behoorlijk aantal Olympische kampioenen te zien op onze velden.

Ook is zaterdagavond het officiële Kick-Off-event van de Tulp Hoofdklasse, waarbij coaches en aanvoerders vooruitblikken op het nieuwe seizoen.

Heren-1 speelt voorronde op LOHC
Alle teams spelen eerst een voorronde op woensdag 1 september (dames) en donderdagavond 2 september (heren) op andere ABN AMRO-clubs door het land. Heren-1 speelt op donderdagavond de voorronde op het veld van LOHC. Tegenstanders zijn HGC (20.25 uur) en Klein Zwitserland (21.20 uur).


Finaleweekend op HC Rotterdam

Vervolgens komen de teams zowel op zaterdag als zondag elk één keer in actie. De wedstrijdrondes op zaterdag zijn om 11.00, 13.00, 15.00 en 17.00 uur. Op zondag zijn de wedstrijdrondes om 10.30, 12.30, 15.00 en 17.00 uur. Het wedstrijdschema is afhankelijk van de resultaten in de voorrondes en op zaterdag.
In verband met de programmering van de Dutch Grand Prix zijn de finales in de ochtend, met aansluitend de prijsuitreiking. Van beide finales zal ook een livestream worden verzorgd.


Testen voor toegang

Voor de finaledagen op HC Rotterdam wordt een ‘ABN AMRO-bubbel’ gecreëerd, waarbij de drie watervelden, het clubhuis en looproutes worden afgezet met hekken. Er is geen kaartverkoop, maar bij de entree van deze bubbel wordt bij bezoekers ouder dan 12 jaar wel gecontroleerd op de QR-code van vaccinatie of een recente negatieve test, in combinatie met een ID-bewijs. Nog niet gevaccineerd? Maak een afspraak voor testenvoortoegang.


Voor de overige bezoekers

De overige (zand)velden zijn dit weekend te bereiken zonder testenvoortoegang. Ook de eerste wedstrijdrondes om 9.00 uur op de watervelden kunnen zonder testen voor toegang worden gespeeld. De buitenbar en het terras zijn geopend en is een toiletwagen opgesteld. Het gehele clubhuis bevindt zich in de ABN AMRO-bubbel, dus is niet begaanbaar. Enige uitzondering is de keeperslockerruimte. Check voor meer praktische informatie dit aparte nieuwsbericht.

Meer informatie op de toernooiwebsite: www.abnamrocup.nl. Lees ook het artikel op Hockey.nl

 

Voorwaarden & disclaimer