1-header.jpg

πŸ’‹πŸš– Kiss & ride: niet parkeren, wel uitstappen en oppikken

7-9-2021
Nieuwsafbeelding
Dankbaar wordt gebruik gemaakt van de Kiss & Ride-strook op onze parkeerplaats. Wel valt het ons op dat deze plek vaak wordt gebruikt voor kort parkeren en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hierbij benadrukken we dat deze plek uitsluitend is bedoeld om kinderen uit te laten stappen of op te pikken terwijl de chauffeur in de auto blijft zitten. 
Als je toch even naar het veld of clubhuis wilt lopen om je kind(eren) te ontmoeten, vragen we ouders en verzorgers om hun auto te parkeren op onze parkeerplaats. 

De Kiss & Ride is aangebracht om onveilige verkeerssituaties tot een minimum te beperken doordat auto's niet meer op het fietspad of de aanrijdroute hoeven te stoppen of het wegvak langs de fietsenstalling inrijden. Dit wegvak bij de fietsenstalling en invalidenparkeerplaatsen is alleen voor bestemmingsverkeer.

🚸 Samen zorgen voor verkeersveiligheid
Met ruim 1800 jeugdleden is verkeersveiligheid op en om ons complex een gedeelde verantwoordelijkheid voor ons allemaal. Om gevaarlijke situaties te voorkomen wordt beroep aan eenieder gedaan om ook op ons parkeerterrein de verkeersregels in acht te houden. Dus houdt u op de parkeerplaats aan het eenrichtingsverkeer, denk aan uw snelheid, wees alert op het fietspad en let op kinderen die tussen auto’s kunnen uitschieten. 
Voorwaarden & disclaimer