1-header.jpg

🛒 Minitrainingsshirts (uitshirt) te koop in de webshop

17-9-2021
Nieuwsafbeelding

De minitrainingsshirts zijn à € 25,00 te bestellen in de webshop van de club. Dit shirt met de voor- of achternaam op de rug is verplicht voor alle E-tjes en tweedejaars F-jes omdat dit shirt de herkenning bij de trainingen vergemakkelijkt. Ook kan het minitrainingsshirt worden gebruikt als uitshirt.

In verband met de vertragingen in de productie van de Osakashirts gebruiken we dit keer merkloze groene polo's. Deze minitrainingsshirts zijn verkrijgbaar in de jeugdmaten S (5-6), M (7-8), L (9-11) en XL (12-13). Op de borst komt het clublogo en de bedrukking van de naam op de rug is in HOOFDLETTERS. Let goed op bij het noteren van de naam in het invulveld.

De komende weken kan op zaterdagochtend worden gepast bij de minicommissie bij de lockerruimte. De besteltermijn loopt t/m 14 oktober as. We verwachten dat de shirts in de week na de herfstvakantie kunnen worden uitgegeven. Er wordt een bericht geplaatst op de website en in de nieuwsbrief als de shirts op de club kunnen worden opgehaald. 

Je ontvangt een bestelbevestiging per email. Belangrijk om het ordernummer goed te bewaren omdat de shirts bij het ophalen zijn gesorteerd op de ordernummers. Geen mail ontvangen? Check eerst de spambox.

Voorwaarden & disclaimer