1-header.jpg

šŸ§”FIH Pro League: kaartverkoop gestart voor NL-BelgiĆ« op Rotterdam

5-11-2021
Nieuwsafbeelding
De kaartverkoop voor de wedstrijden Nederland-BelgiĆ« op HC Rotterdam is gestart. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 26 november om 18.30 uur en op zondag 28 november om 14.00 uur. Kaarten voor kinderen t/m 14 jaar zijn beschikbaar vanaf € 10,00 per kaartje en voor volwassenen vanaf € 15,00 per persoon.

De parkeerkaarten zijn helaas nog niet beschikbaar, maar het gros van onze leden komt hopelijk op de fiets. Meer informatie over de kaartverkoop bij de KNHB.

FIH Pro League in 2021-2022
De eerste thuiswedstrijden van de Oranje Heren in het nieuwe seizoen van de FIH Pro League worden gespeeld in ons stadion! Op vrijdagavond 26 en zondagmiddag 28 november is Olympisch kampioen BelgiĆ« de tegenstander. Deze interlands zijn het debuut van de nieuwe bondscoach Jeroen Delmée, die zijn trainingsgroep tijdens een persconferentie bekend heeft gemaakt. In deze trainingsgroep zitten Rotterdammers Thijs van Dam, Tjep Hoedemakers en Derk Meijer. Justen Blok richt zich eerst met Jong Oranje op het WK in India en Jeroen Hertzberger heeft te kennen gegeven zijn interlandcarriĆØre op dit moment 'on hold' te zetten.
Voor de Nederlandse hockeyvrouwen start de FIH Pro League al in oktober met een thuiswedstrijd tegen Belgiƫ in het Wagener stadion. De kaartverkoop voor deze wedstrijden is inmiddels gestart. Lees hierover op Hockey.nl.

Als vereniging zijn we trots om gastheer te mogen zijn van de eerstvolgende FIH Pro League-wedstrijden van de Nederlandse mannen. Door corona hebben de twee laatst geplande rondes op HC Rotterdam helaas geen doorgang kunnen vinden en samen met Rotterdam Topsport hebben we ons best gedaan om wedstrijden in dit nieuwe seizoen naar Rotterdam te halen. Het organiseren van deze interlands betekent ook voor onze club weer een doorkijk naar volle tribunes en internationaal hockeyplezier voor veel fans vanuit de club en regio.

Het laatste weekend in november is een regulier competitieweekend in de veldcompetitie dus er wordt al hard gewerkt aan de voorbereiding en planning van de clubactiviteiten in combinatie met deze interlands. Op korte termijn volgt meer informatie voor onze leden en de tegenstanders. 
Voorwaarden & disclaimer