1-header.jpg

🏑 NIEUW: hockeykampen van Go4Hockey op HC Rotterdam

26-10-2021
Nieuwsafbeelding

HC Rotterdam gaat een nieuwe samenwerking aan met Go4Hockey voor hockeykampen tijdens de schoolvakanties. Lars Verboom, founder van Go4Hockey, is al een aantal jaren een bekend gezicht op de club als coach van diverse succesvolle topteams bij de jeugd. Voor de trainingen van de mini's en jeugd wordt ook al langer gebruik gemaakt van de oefeningen in de Go4Hockey App. Tegenwoordig onder onze eigen naam: HCR Team App & HCR Speler App. Heb jij deze al in gebruik?

Hockeykampen in schoolvakanties met Go4hockey
,,Met Go4Hockey hebben wij als bestuur gekozen voor een aanbieder met een scherpe focus op hockey,’’ legt vicevoorzitter Herman Vocking uit. ,,Go4Hockey biedt uitdagende oefenstof, kleine groepjes, individuele aandacht met videofeedback en een unieke playercard in de spelers-app en op de laatste dag een echte finale. Wij hebben 15 jaar plezierig samengewerkt met Bovelander & Bovelander maar merkten dat onze eigen jeugd en de jeugd van andere clubs in de regio in de schoolvakantie steeds vaker de weg vonden naar Go4Hockey. Wij zijn heel blij dat wij deze kampen nu op onze eigen club kunnen aanbieden’’.

Planning hockeykampen
Go4Hockey zal hockeykampen organiseren in de meivakantie, de eerste en laatste week van de zomervakantie en de herfstvakantie. Bovendien bieden zij in de kerstvakantie twee ‘zaalhockeydriedaagses’ aan in onze eigen Rotterdome. De eerste zijn al in de komende kerstvakantie! Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.go4hockey.nl.

Naast Go4Hockey blijft Bovelander & Bovelander in de vijfde week van de zomervakantie een vertrouwd gezicht met een hockeykamp op HC Rotterdam. 

Voorwaarden & disclaimer