1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 21 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
13:15 Uit J6E03 Berkel Rodenrijs Berkel-Rodenrijs J6E2
13:45 Thuis MA03 hdm MA4

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
10:15 Thuis J6E04 HC De IJssel J6E1

📲 Speciale apps voor hockeyleerlijnen bij mini's en jeugd

15-10-2021
Nieuwsafbeelding

Op HC Rotterdam volgen wij één doorlopende hockeyleerlijn bij onze trainingen. Dit zorgt ervoor dat alle spelers - van de mini's, regiojeugd, regiotop- tot de topjeugd - dezelfde hockeytechnieken en -tactieken leren.

Teamapp en Spelerapp van Go4hockey
Om deze informatie meer toegankelijk te maken voor de teams en spelers is een tweetal apps ontwikkeld in samenwerking met Go4hockey: de HCR Teamapp en de HCR Spelerapp. Door gebruik van deze apps kennen onze trainers de wekelijkse trainersopzet, worden coaches geïnformeerd welke accenten zijn gelegd tijdens de training(en) en leren spelers hun kwaliteiten kennen. 

Teamapp
In de HCR Teamapp vind je de trainingen per week, een uitgebreide bibliotheek van oefeningen met uitleg (voor thuis) en video's van technieken en tactieken. De coach en/of trainer kan in deze app ook feedback geven aan de individuele speler(s).

Spelerapp
Deze individuele feedback komt dan weer terug in de HCR Spelerapp, waar spelers met deze informatie hun eigen voortgang kunnen volgen en ook online in verbinding blijven met hun team.  

Download de apps 
Download beide apps nu in de Google Playstore of de Apple App Store. 


Voorwaarden & disclaimer