1-header.jpg

📲 Speciale apps voor hockeyleerlijnen bij mini's en jeugd

15-10-2021
Nieuwsafbeelding

Op HC Rotterdam volgen wij één doorlopende hockeyleerlijn bij onze trainingen. Dit zorgt ervoor dat alle spelers - van de mini's, regiojeugd, regiotop- tot de topjeugd - dezelfde hockeytechnieken en -tactieken leren.

Teamapp en Spelerapp van Go4hockey
Om deze informatie meer toegankelijk te maken voor de teams en spelers is een tweetal apps ontwikkeld in samenwerking met Go4hockey: de HCR Teamapp en de HCR Spelerapp. Door gebruik van deze apps kennen onze trainers de wekelijkse trainersopzet, worden coaches geïnformeerd welke accenten zijn gelegd tijdens de training(en) en leren spelers hun kwaliteiten kennen. 

Teamapp
In de HCR Teamapp vind je de trainingen per week, een uitgebreide bibliotheek van oefeningen met uitleg (voor thuis) en video's van technieken en tactieken. De coach en/of trainer kan in deze app ook feedback geven aan de individuele speler(s).

Spelerapp
Deze individuele feedback komt dan weer terug in de HCR Spelerapp, waar spelers met deze informatie hun eigen voortgang kunnen volgen en ook online in verbinding blijven met hun team.  

Download de apps 
Download beide apps nu in de Google Playstore of de Apple App Store. 


Voorwaarden & disclaimer