1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 21 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
13:15 Uit J6E03 Berkel Rodenrijs J6E2

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
10:15 Thuis J6E04 HC De IJssel J6E1

✨ Corona-update (25-1): zaalcompetitie wordt hervat

25-1-2022
Nieuwsafbeelding
Tijdens de persconferentie op 25 januari zijn nieuwe maatregelen aangekondigd, die ingaan per woensdag 26 januari en gelden voor de komende drie weken.

Zaalhockeycompetitie wordt hervat
Met groen licht voor competities start komend weekend de zaalcompetitie weer op. Let op: de wedstrijdplanning is een uur vervroegd! Op zaterdag zijn de speeltijden 8.30-18.30 en op zondag 8.30-16.30 uur. Check dus even de speeltijden van jouw team in de clubapp. 

Lees ook dit nieuwsbericht van de KNHB.

Veldtrainingen voor niet-zaalteams
De trimhockeyers, trainingsteams en de seniorenteams, die niet gaan zaalhockeyen, kunnen trainen op het veld als de weersomstandigheden dit toelaten. Dien je verzoek voor een trainingsveld in bij de TCC. Let op: de veldberegening op veld 1, 2 en 3 is ivm kans op vorst afgesloten tot de voorjaarsvakantie.

Zaaltrainingen voor seniorenteams
Omdat de zaalcompetitie is afgerond voor Dames-1, Heren-1 en een aantal teams bij de topjeugd is er meer ruimte voor onze zaalteams bij de senioren om te trainen in de Rotterdome. Dien je verzoek voor een trainingsveld in bij Karianne.

Publiek toegestaan bij trainingen en wedstrijden 
Publiek is weer toegestaan bij sportwedstrijden. Wij wachten op de uitwerking van KNHB en NOC*NSF en zullen zsm berichten wat dit betekent voor de toeschouwers op ons complex en in de Rotterdome.

QR-code, mondkapje en 1,5 meter afstand
In de Rotterdome wordt de QR-code gescand bij 18-plussers, ook bij de sporters. De enige uitzondering vormen de coaches en trainers zolang zij hun functie uitoefenen. 
Op trainingsavonden wordt deze controle gedaan door de veldcoördinatoren en in het weekend door ouders uit de spelende teams. Mede dankzij hun inzet kunnen wij weer lekker sporten, dus wij rekenen op alle leden en hun ouders. Vriendelijk verzoek om de regels na te leven, ook als er onverhoopt even geen controle is.

Een mondkapje is verplicht voor 13-plussers tijdens het verplaatsen, dus van entree tot zitplaats/speelveld en vice versa. Tijdens de training of wedstrijd hoeft de coach geen mondkapje te dragen; ook voor de spelers is een mondkapje niet verplicht. 

Het is noodzakelijk dat overal 1.5 meter afstand van elkaar wordt gehouden. Dus bij het lopen van/naar het veld, tijdens de line-up, een bespreking op het veld, op de bank en de tribune.

Clubhuis & horeca
Op zaterdag en zondag is de bar geopend vanaf 45 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd tot 30 minuten na afloop van de laatste wedstrijd. Op weekdagen is de bar in het clubhuis geopend tot 22.00 uur. Beneden zijn de lockerruimte, gang met teamlockers en de toiletten op de begane grond geopend. De vriezer met blessure-ijs, de EHBO-trommel en de kist met gevonden voorwerpen staan in de Rotterdome. 

Van alle bezoekers (18+) van clubhuis wordt een QR-code gecheckt en binnen is een mondkapje verplicht voor 13+. Als geen QR-code kan worden getoond door teambegeleiding en/of spelers (18+) is het mogelijk om de teambespreking te doen in de buitenruimte onder het clubhuis of in de kleedkamer.

Teamlunches en -maaltijden
Kom gezellig brunchen, lunchen, snacken of dineren op de club. Leuk met je team en fijn voor de club in deze rustige tijd! Er zijn op reservering diverse mogelijkheden voor je team. Check het nieuwsbericht of neem contact op met Tjeerd voor meer informatie.

Zorg dat je niet voor een gesloten hek staat
Let op: het complex gaat zaterdag en zondag een half uur na de laatste wedstrijden dicht. Speel je op een andere locatie en verzamelen jullie op de club? Zet dan de auto, scooter of fiets buiten het hek. En als je vroeg speelt, zorg je natuurlijk dat de keeperstas al is meegenomen.

👉 Houd de website en social mediakanalen in de gaten voor actuele informatie bij mogelijke aanpassingen van de maatregelen.
Voorwaarden & disclaimer