1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1

๐Ÿ˜ƒ Corona-update (14-1): versoepelingen voor de sport

14-1-2022
Nieuwsafbeelding
Tijdens de persconferentie zijn versoepelingen aangekondigd, die ingaan op zaterdag 15 januari en gelden tot in ieder geval dinsdag 25 januari as. De nieuwe maatregelen betekenen dat binnen én buiten mag worden gesport, zonder beperking op leeftijd of eindtijd. Goed nieuws dus voor onze 18-plussers.

Yess, goed nieuws voor de senioren
Buitensporten in teamverband is ook weer mogelijk voor de seniorenteams. Ook voor de 18-plussers wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn, zowel binnen als buiten. Meer informatie voor onze senioren in het aparte nieuwsbericht.

Trainingen mini's en jeugd
De jeugd en mini's kunnen blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Besloten is om met deze teams nog even lekker te gaan zaalhockeyen in onze Rotterdome. Het trainingsschema is al zichtbaar in de clubapp. 

Onderlinge wedstrijden jeugd- en miniteams
Geen competitie tegen ander clubs, maar als grote vereniging hebben wij het geluk dat er intern voldoende tegenstand is. Voor komend weekend is een programma van zaalwedstrijden opgesteld. Lees hier meer en de wedstrijden zijn zichtbaar in het trainingsschema in de clubapp. 

Shout-out naar onze vrijwilligers๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ 
Het opstellen van een nieuw trainings- en wedstrijdschema is natuurlijk niet de eerste keer in deze periode, dus de toppers in de TCC, het wedstrijdsecretariaat en de ondersteunde commissies worden er steeds handiger in. Hierbij een shout-out naar alle vrijwilligers, die zich zo inzetten om ervoor te zorgen dat alle teams kunnen blijven sporten binnen de steeds aangepaste mogelijkheden. 

Coolkids & kabouters
De trainingen van de Coolkids en kabouters starten weer na de voorjaarsvakantie. 

Clubhuis dicht, maar wel heerlijke thuisbezorgdmaaltijden vanuit de club
Met de sluiting van de horeca blijft ook ons clubhuis weer gesloten. In het weekend is er een To go-punt in het clubhuis, te betreden via de clubhuistribune.
Tijdens trainingen zijn de teamlockers, keeperslockers en toiletten op de begane grond bereikbaar. Natuurlijk maakt het team van Ross in onze keuken weer haar bekende, wekelijkse thuisbezorgdmaaltijden

Toeschouwers niet toegestaan
Helaas zijn toeschouwers nog niet toegestaan bij trainingen en onderlinge wedstrijdjes. 

QR-code, mondkapje en 1,5 meter
Lees het aparte nieuwsbericht over de controle op coronatoegangsbewijs (18+) en dragen van een mondkapje (13+) in de binnenruimtes.

๐Ÿ‘‰ Lees ook dit nieuwsbericht op Hockey.nl en het bericht van de KNHB. Houd de website en social mediakanalen van de club in de gaten voor actuele informatie bij mogelijke aanpassingen van de maatregelen.
Voorwaarden & disclaimer