1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 21 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
13:15 Uit J6E03 Berkel Rodenrijs J6E2

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
10:15 Thuis J6E04 HC De IJssel J6E1

🎪 Jeugd en mini's gaan de zaal weer in!

15-1-2022
Nieuwsafbeelding
Met de versoepelingen mag er binnen worden gesport, dus is besloten om in ieder geval met de jeugd- en miniteams de komende weken nog even fijn gebruik te maken van onze mooie Rotterdome. Geen regen, kou of mist, maar nog even lekker binnen trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen.

Jeugd en mini's gaan lekker zaalhockeyen
Er wordt al hard gewerkt aan een zaaltrainingsschema voor de ABCDE-teams, zodat iedereen nog even lekker de zaal in kan. Uitgangspunt is tot de voorjaarsvakantie iedere week één zaaltraining in de Rotterdome en geen veldtrainingen. Het zaaltrainingsschema wordt dit weekend zichtbaar in de clubapp. 
Spelers kunnen max. 15 minuten voor aanvang van de training of oefenwedstrijd naar binnen. 

Ook onderlinge wedstrijdjes
De zaalcompetitie wordt in ieder geval t/m 25 januari as niet herstart, dus worden onderlinge zaalwedstrijden ingepland. In basis speelt ieder team één wedstrijd per weekend, zodat alle teams kunnen worden ingepland en er ook niet teveel publiek aanwezig is in de hal, zoals bij een drieluik.
Teams kunnen max. 15 minuten voor aanvang van de training of oefenwedstrijd naar binnen. 

Geen toeschouwers, alleen teambegeleiding
Toeschouwers zijn niet toegestaan, dus bij trainingen zijn alleen de trainers aanwezig. Bij de onderlinge wedstrijden geldt een maximum van drie personen teambegeleiding per team: de coach, een scheidsrechter en evt. de manager. In overleg wordt vastgesteld wie het scorebord bedient en de tijd bijhoudt.

Let op: uitzondering voor de teams, die als eerste team zijn vermeld op veld 1. Zij dienen tijdens hun wedstrijd twee extra ouders/verzorgers op te stellen voor de controle bij de deur. Zie hieronder.

QR-code, mondkapje en 1,5 meter afstand 
Bij entree van de Rotterdome moeten 18-plussers een coronatoegangsbewijs tonen, ook de sporters. De enige uitzondering bij entree van de Rotterdome vormen de coaches en trainers zolang zij hun functie uitoefenen. 

Voor alle 13-plussers geldt dat zij een mondkapje moeten dragen bij betreden van de Rotterdome. Tijdens het spelen en coachen mag het mondkapje weer af. Vooraf en na afloop is een mondkapje wel verplicht tijdens het verplaatsen.

Het is noodzakelijk dat overal 1.5 meter afstand van elkaar wordt gehouden. Dus ook bij het lopen van/naar het veld, tijdens de line-up, een bespreking op het veld, op de bank en op de tribune. 

Controle bij entree Rotterdome
De controle op QR-code, mondkapje en het gebruik van de zaal wordt op trainingsavonden gedaan door de veldcoördinatoren en in het weekend door teams. Het team dat op zaterdag en zondag is ingedeeld als thuisteam (als eerste vermeld) voor een wedstrijd op veld 1, dient twee ouders te leveren die vanaf een kwartier voor aanvang van de wedstrijd tot einde wedstrijd deze taken op zich nemen bij de statafels bij de entree. De managers van betreffende teams ontvangen hierover een aparte mail. 

Het is super als wij dit zo met elkaar kunnen oppakken en op deze manier kunnen toch twee ouders een blik werpen op de wedstrijd van hun kind.
Voorwaarden & disclaimer