1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 21 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
13:15 Uit J6E03 Berkel Rodenrijs J6E2

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
10:15 Thuis J6E04 HC De IJssel J6E1

✋Gezocht voor de mini's: wedstrijdsecretaris en trainingscoördinatoren

19-4-2022
Nieuwsafbeelding

Voor de mini's (E-, F-jeugd en kabouters) is de minicommissie voor seizoen 2022-2023 hard op zoek naar vervanging omdat de huidige vrijwilligers hebben aangegeven dat zij na een aantal jaren hun taak willen neerleggen en graag gebruik maken van de laatste maanden van het huidige seizoen om hun opvolg(st)er(s) goed in te werken. 

Wedstrijdsecretaris
De wedstrijdsecretaris is een spilfunctie binnen onze club. De KNHB plant de wedstrijden in, maar de wedstrijdsecretaris zorgt voor de tijds- en veldindeling gedurende de veldcompetitie van alle E- en F-teams en de Cool Kids. Naast de planning in LISA speelt in- en externe communicatie ook een grote rol, bijv. met wedstrijdsecretarissen van andere clubs, de KNHB, teammanagers en onze wedstrijdsecretaris jeugd. De functie is prima in te vullen als duo.

Trainingscoördinatoren 
De trainingscoördinatoren verzorgen de planning en coördinatie van de trainingen van onze miniteams. In deze functie wordt nauw samengewerkt met de Mini TC, veldcoördinatoren en de trainingscoördinatoren van de ABCD-jeugd. De functie is de afgelopen jaren ingevuld door een duo.

Meer uitgebreide taakomschrijvingen zijn te vinden op onze online vacaturebank. Meer informatie via Claudia, bestuurslid jeugd, die je/jullie ook in gesprek kan brengen met Claartje, Barbera en Karlijn voor praktische informatie over deze taken.

Voorwaarden & disclaimer