1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧‍👧 Hockeyheaven Familietoernooi op Hemelvaart

9-5-2022
Nieuwsafbeelding

Whoop, there it is! ðŸŽ¶ Verzamel familieleden, buren e/o (hockey)vrienden en doe mee met het leukste familietoernooi van Rotterdam, inclusief lunch, BBQ en vette 90's hits! Hockeyervaring is niet vereist, gezelligheid en enthousiasme wel.🥳Aanmelden kan nog t/m aanstaande zondag!

Op Hemelvaart, donderdag 26 mei as, is het weer tijd voor het traditionele Hockeyheaven Familietoernooi. Ontzettend leuk dat we dit na 2 jaar weer kunnen organiseren! De organisatie is in handen van de winnaars van 2019, team De Kluuners met de gezinnen Saura en Hollestelle. Het thema van deze editie is ‘HCR loves the 90's!!’

Heb jij al een team op de been?!
Stel een team samen van familieleden, buren en/of vrienden: jong en oud, hockey en niet-hockey. Alles kan, maar voorwaarde is dat minimaal één speler lid is van HC Rotterdam en dat er maximaal 5 volwassenen op het veld staan. Het toernooi wordt gespeeld als ‘Sevens’, dus 7 tegen 7 op een half veld. Gestreefd wordt naar poule-indelingen op sterkte.

Heb je een grote familie of vriendenkring? Maak twee teams! Wel voor elk team apart inschrijven met verschillende namen. Meld het bij de inschrijving, dan houden we daar rekening mee bij de poule-indeling.

Programma
De starttijd van het toernooi wordt vastgesteld aan de hand van het aantal inschrijvingen. Hierover worden jullie nog geïnformeerd. Richttijd inloop is 10.30 uur. Lunch en afsluitende BBQ zijn inbegrepen.

Inschrijven
Deelname kost € 170,- per team van maximaal acht spelers. Dit bedrag is inclusief lunch en afsluitende BBQ. Voor evt. extra spelers kan worden bijgeboekt bij inschrijving. Het is ook mogelijk om een BBQ te boeken voor de trouwe fans. Aanmelden kan uiterlijk zondag 15 mei as in onze webshop.

Voorwaarden & disclaimer