1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

😥 Lidmaatschap opzeggen

28-3-2022
Nieuwsafbeelding

In voorbereiding op het nieuwe seizoen is het handig om te weten waar we aan toe zijn bij het maken van de teamindelingen, het vastleggen van trainers en de inschrijving bij de KNHB. Ga jij verhuizen, studeren of is er een andere reden om te stoppen met hockeyen? Lees dan dit nieuwsbericht goed door.

Opzeggen lidmaatschap
Natuurlijk vinden we het jammer als onze leden besluiten om hun lidmaatschap op te zeggen. Wil je toch opzeggen, dan gelden hiervoor twee verschillende opzegdata:
- voor mini's en jeugd: uiterlijk op 1 mei a.s.
- voor senioren: uiterlijk op 1 juni a.s.

Stuur een bericht naar de ledenadministratie
Opzeggen gebeurt door een mail te sturen naar de ledenadministratie van jouw hockeylijn. Voor de juiste contactadressen en meer informatie verwijzen we je naar onze website. Let op: je kunt je lidmaatschap niet opzeggen als je de contributie van het afgelopen seizoen niet volledig hebt betaald.

Als je opzegt, horen we graag wat de reden is. Mogelijk kunnen we er nog iets aan doen en anders is het altijd goed om te weten. We zouden het namelijk erg vervelend vinden als de reden van opzegging ligt in de financiële sfeer. In dat geval kan je contact opnemen met de penningmeester via [email protected] en kunnen jullie hopelijk samen tot een passende oplossing komen.

De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Geen bevestiging van de opzegging betekent dat deze nog niet is verwerkt. Houd je mailbox in de gaten en stuur een herinnering als de bevestiging niet binnen één week is ontvangen. Iedere andere manier van opzegging wordt geacht niet te zijn gedaan. Coaches en/of trainers zijn natuurlijk ook altijd graag zo vroeg mogelijk op de hoogte van je plannen, maar een opzegging via de coach/trainer is nooit een officiële opzegging!

Inschrijven kan natuurlijk ook
Nieuwe leden kunnen na de zomervakantie instromen in een team of trainingsgroep op HC Rotterdam. De teamindelingen worden in de periode mei-juni gemaakt en worde eind juni gecommuniceerd. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt om te voorkomen dat de teams al vol zijn. Let op: voor sommige leeftijdscategorieën bij de jeugd geldt een wachtlijst. Meer informatie over lidmaatschap, contributie etc is hier te vinden.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op onze website. Let op dat je na insturen van het formulier een bevestiging ontvangt via de mail. Vanaf dat moment sta je, of staat je zoon/dochter, op onze wachtlijst. 

Voorwaarden & disclaimer