1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 21 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
13:15 Uit J6E03 Berkel Rodenrijs J6E2

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
10:15 Thuis J6E04 HC De IJssel J6E1

👊 Rotterdam, dat zijn wij! Vrijwilligersvacatures op een rij

22-4-2022
Nieuwsafbeelding

Een grote vereniging als HC Rotterdam staat stil zonder de inzet van vrijwilligers. Op dit moment staan veel vacatures open. Een aantal per direct in een commissie, maar sommige ook omdat de vrijwilliger heeft aangegeven zijn/haar taak na de zomer te willen neerleggen en dat het handig is als de opvolger een tijdje meeloopt voor de overdracht.

Nieuwe instroom maakt commissies sterk
Superblij zijn wij dat de accommodatiecommissie op volle kracht van start is gegaan met Marlotte, Mitchell, Taco en Wouter als nieuwe commissieleden. Ook de administratiecommissie kreeg versterking van Quirien en Vanessa. Antoine, Koen, Nelleke en Annelies vormen de nieuwe MVO-commissie en tot slot is Ilonka zeer enthousiast aan de slag gegaan in de sponsorcommissie. Van harte welkom in jullie nieuwe functies!

Dit neemt niet weg dat er nog een behoorlijk aantal vacatures openstaat. Zie jij nou zaken voorbijkomen waaraan je jouw steentje kunt bijdragen? Wil je samen bouwen aan een gezellige club? Heb je behoefte aan nieuwe contacten? Herkennen wij bij jou de wens om lekker bezig te zijn? Wij kunnen jouw talenten en inzet altijd gebruiken en zien je graag komen!

Join the team!
Wij lopen er tegenaan dat het in de coronaperiode moeilijk is geweest om mogelijke vrijwilligers te enthousiasmeren. Dus zetten wij de vacatures hier alvast op een rij. En let op: veel functies kunnen ook als duo worden uitgevoerd of sluit je gezellig samen aan bij een commissie. Veel handen maken licht werk:

Wedstrijdsecretaris mini's
De wedstrijdsecretaris is het aanspreekpunt voor onze miniteams en het district. Hij/zij zorgt voor de tijds- en veldindeling gedurende de veldcompetitie en heeft contact met andere clubs over afgelasting etc. Zonder wedstrijdsecretaris is er op zaterdag geen wedstrijdprogramma. De wedstrijdsecretaris heeft te kennen gegeven haar taak deze zomer te willen overdragen. Wie pakt/pakken deze dankbare taak op?!

Trainingscoördinatoren mini's
De trainingscoördinatoren zorgen voor het indelen van de minitrainingen (E-, F-jeugd en kabouters). Voor deze taak zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders, die goed kunnen plannen en het leuk vinden om ervoor te zorgen dat ieder miniteam de best mogelijke trainer(s) krijgt. Deze taak kan heel goed door meerdere personen worden opgepakt. Lees hier meer. 

Communicatiecommissie
Deze commissie coördineert zowel de interne als externe communicatie van de vereniging, zoals het beheer van de website, social media en het versturen van nieuwsbrieven, het magazine en persberichten. De commissie is op zoek naar versterking op het gebied van vormgeving en social mediareporters.

Lijncoördinatoren voor de jeugd
De lijncoördinatoren hebben een spilfunctie voor de teams en spelers in de regiojeugdteams als aanspreekpunt voor teams, ouders, coaches en managers binnen hun lijn. Naast de praktische begeleiding houden zij zich bezig met het stimuleren en enthousiasmeren van het hockeyen én ontwikkelen van positief clubgevoel. Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar versterking en vervanging. Lees hier meer over de taken.

Stadionentertainment
Bij de wedstrijden van Dames-1 en Heren-1 voegt het stadionentertainment echt iets toe: het omroepen van de spelerslijst, informatie over belangrijke gebeurtenissen in de wedstrijd en het draaien van sfeervolle muziek tijdens de voorbereiding en rust. Wij zijn op zoek naar een team stadionentertainment zodat deze taak bij toerbeurt kan worden gedeeld. 

Vrijwilligerscommissie
Met zoveel actieve vrijwilligers is deze commissie actief met het werven en begeleiden van vrijwilligers. Daarnaast organiseer je verschillende evenementen om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Deze commissie zit te springen om versterking omdat commissieleden inmiddels taken in andere commissies of het bestuur op zich hebben genomen.

Op de vacaturebank  staan alle functies op een rij met een meer uitgebreide omschrijving. Wij weten zeker dat er iets voor jou bijzit! 

Voorwaarden & disclaimer