1-header.jpg

💚 Carrièreswitch? Kom werken bij HC Rotterdam!

17-5-2022
Nieuwsafbeelding

Ben jij toe aan een carrièreswitch? Kom werken bij de leukste club van Nederland! In tegenstelling tot de vrijwilligersvacatures, die regelmatig voorbijkomen, is de clubmanager in dienst van de club en gaat dit dus om een betaalde functie.

Wij zoeken een nieuwe clubmanager
Na zeven seizoenen als clubmanager op HC Rotterdam slaat Karianne deze zomer haar vleugels uit. Ze heeft een nieuwe uitdaging gevonden en zal zich als verenigingsconsulent bij Rotterdam Sportsupport gaan inzetten voor verenigd sporten in Rotterdam. Gelukkig gaat ze eerst nog zorgen voor de afronding van het huidige seizoen, de organisatie van de Pro Leaguewedstrijden, de overdracht van taken en hopelijk ook het inwerken van een nieuwe clubmanager. 

Vacature per 1 augustus as.
Het vertrek van Karianne betekent dat we met ingang van 1 augustus as op zoek zijn naar een enthousiaste clubmanager. Naast het aansturen van de 'dagelijkse gang van zaken’ staat de clubmanager centraal in de vereniging. Als clubmanager van HC Rotterdam ben je een verbinder, sportminded, flexibel en heb je een initiĂ«rende rol. 

Check de vacature en solliciteer!
De complete vacaturetekst staat in bijlage. GeĂŻnteresseerd? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 20 mei as. bij Angela Krauss, secretaris van het bestuur.

Voorwaarden & disclaimer