1-header.jpg

🤍💚 Vrijwilligersborrel op 23 juni as

3-6-2022
Nieuwsafbeelding

Het hockeyseizoen loopt weer bijna ten einde! En wat een seizoen is het geweest. Mede dankzij de onmisbare inzet van onze mooie groep vrijwilligers hebben we weer met volle teugen kunnen genieten van een onvergetelijk seizoen. Onze club is nergens zonder de tomeloze energie van deze groep, die zich belangeloos voor onze club inzet. 

Vrijwilligersborrel op donderdag 23 juni as
Aan het einde van het seizoen is het tijd om alle mooie momenten te vieren. Maar, bovenal is dit natuurlijk het moment om een proost uit te brengen op de vrijwilligers om hen te bedanken voor alle inzet, het enthousiasme, en de tijd die zij investeren in de mooiste sportclub van Nederland.  

We nodigen je dan ook met plezier uit voor de HC Rotterdam Vrijwilligersborrel op donderdag 23 juni. Wij zorgen dat er om 20.00 uur een drankje voor je klaarstaat in het clubhuis. Dus, ben je lid van een commissie, ben je coach, manager, scheidsrechter, trainer, of op een andere manier betrokken bij het reilen en zeilen van onze mooie club - het bestuur ziet je graag op de 23e! 

Voorwaarden & disclaimer