1-header.jpg Webbanner.HCR.1440x346[1].jpg

🏑 Zomervakantiehockey op HC Rotterdam

7-6-2022
Nieuwsafbeelding

Voor de kids, die zich geen zomervakantie zonder hockey kunnen voorstellen, is er een aantal leuke hockeykampen gepland in week 1, week 5 en week 6,

Go4hockey driedaagses voor D- & E-jeugd
In de eerste en laatste week van de zomervakantie verzorgt Go4hockey een leuke en leerzame driedaagse met uitdagende oefeningen, thematrainingen op niveau, kleine groepjes, individuele aandacht, een unieke playercard in de spelers-app en op de laatste dag een echte finale. 

In de eerste vakantieweek is de driedaagse van 9.00 tot 17.00 uur op maandag 11 t/m woensdag 13 juli. In de laatste vakantieweek van maandag 15 t/m woensdag 17 augustus. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.go4hockey.nl.

Bovelander hockeykamp in week 5
In week 5 neemt Bovelander je weer 3 dagen van 9.00 tot 17.30 uur mee in de wereld van hockey en de bijbehorende gezelligheid. Van maandag 8 t/m woensdag 10 augustus is het Mini Hockeykamp voor de jongste hockeyers van 6 t/m 9 jaar. Het Junior Hockeykamp is voor enthousiaste hockeyers van 10 t/m 12 jaar. Je leert de nieuwste skills van de Bovelander trainers. Toffe oefeningen en spannende partijtjes wisselen elkaar af. Lekker veel hockeyen dus!

Het beloven drie te gekke dagen te worden.  Zet alvast de data in je agenda en meld je hier aan.

Voorwaarden & disclaimer