1-header.jpg

🔜 Vincent Klinckenberg is onze nieuwe clubmanager

16-6-2022
Nieuwsafbeelding
Vincent Klinckenberg wordt de nieuwe clubmanager van HC Rotterdam. Hij treedt per 1 augustus in dienst en is in deze functie de opvolger van Karianne Lagendaal.

Vincent (22) had op het moment van solliciteren zijn scriptie net ingeleverd en hoopt zijn diploma van de opleiding Facility Management binnenkort te ontvangen. Op zijn eigen hockeyvereniging is hij - naast spelend lid vanaf de mini's - actief geweest als trainer, coach en in verschillende commissies. Vanaf zijn 18e zit hij in het bestuur, waar hij zich als verenigingscommissaris bezighoudt met het reilen en zeilen.

"De bestuursfunctie verenigingscommissaris kan ik nu als werk gaan doen in de functie van clubmanager op HC Rotterdam. Hoe gaaf is het om van je hobby je werk te kunnen maken! Ik heb ontzettend veel zin om mij te storten op de uitdagingen en kansen, die op deze fantastische club op mijn pad komen", vertelt Vincent. "Tijdens de Pro League kom ik al achter de schermen meekijken. Zeker omdat het organiseren van evenementen iets is wat ik zelf ook erg leuk vind om te doen en wat aansluit bij een gedeelte van mijn opleiding. 
Mocht je mij tegenkomen op de club, spreek mij dan vooral aan! Dan maken we een  praatje zodat we elkaar kunnen leren kennen en ik leer over wat de vereniging betekent voor de leden. Hopelijk zien we elkaar snel!"
Voorwaarden & disclaimer