1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🛅 Uitgifte keeperstassen (en trainingsmaterialen)

10-7-2022
Nieuwsafbeelding

De keepersmaterialen van de mini- en jeugdteams kunnen op de volgende momenten worden opgehaald in de topsportgang beneden in het clubhuis:

  • maandag 22 augustus tussen 17.00-19.00 uur
  • dinsdag 23 augustus tussen 17.00-19.00 uur

Het is belangrijk de borg à € 50,00 gepast mee te nemen. Zonder borg kunnen de spullen helaas niet worden verstrekt.


Keepersmaterialen aanvragen
Ben je een nieuw seniorenteam en beschikken jullie nog niet over een tas met keepersmaterialen? Vraag er dan eentje aan en stuur een mail naar de commissie. 


Huur keeperslocker

Meer informatie over het huren van een keeperslocker lees je in het nieuwsbericht op de clubwebsite.

Trainingsmaterialen
Na de inname van de trainingsmaterialen van de diverse jeugdteams zijn deze gecontroleerd en evt. aangevuld. De codes van alle lockersloten zijn aangepast zodat we volgend seizoen weer met een schone lei kunnen starten. 

De teams, die in de zomermaanden alvast willen trainen, kunnen € 100,00 de borg betalen in de webshop. De materialen zijn vanaf 8 augustus as beschikbaar. Check het nieuwsbericht op de website.

Met ingang van seizoen 2019-2020 hebben alle jeugd- en seniorenteams van de club trainingsmaterialen en lockers in bruikleen. In de tassen zitten ballen, hesjes en pionnen voor gebruik bij de trainingen en evt. inspelen voor de wedstrijd. De inhoud van de tas is afgestemd per categorie en het team is verantwoordelijk voor de eigen tas en inhoud. In de gang bij de kleedkamers heeft ieder team beschikking over een eigen locker voor opslag. De locker is voorzien van een hangslot met 4-cijferige code. Zorg dat de code alleen bekend is bij degenen die zijn betrokken bij de training(en).


Voorwaarden & disclaimer