1-header.jpg

๐Ÿงก Informatie over Pro League-duels op dinsdag- en woensdagavond

20-6-2022
Nieuwsafbeelding
Dinsdag 21 en woensdag 22 juni worden nog 4 interlands in de FIH Pro League in ons stadion gespeeld. Op beide dagen is om 16.30 uur USA-India (dames) en om 19.00 uur Nederland-China (dames). 
Als club hebben we de afgelopen maanden ter voorbereiding ons beste beentje voor gezet. Samen met ruim honderd vrijwilligers (!) โ€“ van ballenkinderen, vlaggendragers, kaartcontroleurs, stewards tot toernooiartsen - is de interlandcommissie er klaar voor.

Voor onze leden en bezoekers betekent dit dat er de komende tijd wat overlast kan zijn door de aanpassingen aan het complex. 

Complex gesloten op Pro Leaguedagen
Het complex is op dinsdag 21 en woensdag 22 juni as. alleen toegankelijk met een entreekaart. Er zijn die dagen geen (oefen)wedstrijden, trainingen en overige activiteiten. Let ook op dat het clubhuis en de lockerruimtes beperkt bereikbaar zijn. 

Op maandag is er wel een aantal trainingen en een trimhockeywedstrijd gepland. Vriendelijk verzoek om de fietsen te parkeren in de stalling op de Hazelaarweg.     

Afbouwwerkzaamheden
Op donderdag 23 juni wordt alle techniek rondom het stadion weer afgebouwd. Dit betekent wel dat het een drukke bedoening kan zijn op ons complex en dat er sprake is van zwaar verkeer. Let dus goed op!

Kom jij kijken naar de Oranje dames?
De kaartverkoop is online. We hopen natuurlijk ook voor de wedstrijden van de  dames op volle tribunes. Auto's en fietsen kunnen worden geparkeerd op de Hazelaarweg. 
Voorwaarden & disclaimer