1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🤗 Get ReaDy Day: seizoensstart voor alle D/O12-teams

1-7-2022
Nieuwsafbeelding

Op vrijdag 19 augustus 2022, de laatste vrijdag van de zomervakantie, organiseert de evenementencommissie jeugd Get ReaDy Day, een middag voor alle D/O12-jes om met je team veel leuke activiteiten te doen. 

Get ReaDy Day, wat is dat?
Jullie krijgen training van toppers uit de jeugd, leren hockeytrucjes, spelen partijtjes en horen de hockeyregels nog eens uitgelegd, maar er zijn ook veel funactiviteiten, zoals een stormbaan, een rugbyclinic en andere geinige dingen om te doen. Kortom: een dag om je alvast met je team voor te bereiden op het nieuwe seizoen!

Jouw D/O12-team komt toch ook?!
Vorig jaar deden bijna 200 D-tjes mee aan deze dag en mede daardoor was het een groot succes! Wij verwachten dat ook dit jaar weer alle D/O12-teams meedoen. 

De inschrijving is per team en kost  € 150,00 voor activiteiten en lekkers tussendoor per team, met verplicht 2 personen begeleiding.

Meld jouw team alvast aan!
Aanmelden kan door een mail te sturen met vermelding van het team en naam/email/telefoonnummer van de manager. In augustus komen we dan bij je terug voor het precieze aantal spelers én met het gedetailleerde programma. Meld je dus snel aan!

Voorwaarden & disclaimer