1-header.jpg Webbanner.HCR.1440x346[1].jpg

🆕Nieuw seizoen: nieuwe teamlogo’s

17-8-2022
Nieuwsafbeelding

Afgelopen seizoen hadden we het nog over MC2 of JB4, dit seizoen zijn de teams te herkennen aan de nieuwe benamingen: MO14-2 en JO16-4.

 

Hoe zit dit eigenlijk?

De KNHB heeft besloten met ingang van seizoen 2022-2023 aanpassingen door te voeren in de naamgeving van de diverse competitieteams. Waar mogelijk zijn in alle teamnamen de leeftijdscategorie opgenomen. Dit bevordert de duidelijkheid zowel nationaal als internationaal. Bovendien zijn alle teamnamen zo in lijn met de namen waarvoor eerder bij de veteranen al was gekozen (30+, 35+ en 45+)

Hoe gaan de teams heten? 


Waar kun je het nieuwe teamlogo voor gebruiken?

Het logo is superhandig om in te stellen op het social media account van je team (Instagram/TikTok) of WhatsApp. Het communicatie team heeft alle logo’s inmiddels af en de teams die actief zijn op Instagram hebben een berichtje gekregen. Mocht je ‘m nog niet hebben ontvangen - stuur ons een DM op Instagram of een mailtje via [email protected].

Hoe neem ik een social media account over?

Eigenlijk is dit de afgelopen seizoenen heel erg goed gegaan. Benader het team via Instagram of als dat niet lukt: vraag via clubmanager Vincent wie de contactpersoon van het team vorig jaar was. Dan brengen we jullie in contact indien nodig.

Wat als het inloggen niet meer lukt?

In verband met onze privacy richtlijnen slaan wij als club geen gegevens van accounts op. Lukt het niet meer om in te loggen: neem contact op met de vorige beheerder (of Vincent) en volg het wachtwoord vergeten proces. Indien dit niet lukt; vraag de vorige beheerder dan het account te verwijderen. 

Kan ik een nieuw account aanmaken?

HC Rotterdam is een grote club. Het is zonde als er teveelspookaccounts zijn die niet meer worden gebruikt. De actieve accounts zijn gelukkig al goed te herkennen aan dezelfde clublogo’s en dit willen we graag in stand houden. We vragen dan ook aan onze leden/ouders om zoveel mogelijk met ons mee te denken. En als allerlaatste optie pas te kiezen voor het aanmaken van een nieuw account.

Welke naamgeving kan ik aanhouden?

Voor de eenduidigheid en herkenbaarheid vragen wij bij het aanmaken van social media accounts de naamgeving aan te houden met HC Rotterdam en de vernieuwde benaming. Dus bijvoorbeeld bij Instagram: hcrotterdammo14-2 (voorheen MC2) of hcrotterdamjo16-4 (voorheen JB4).

Zijn er nog overige richtlijnen?

Om ongelukkente voorkomen is door HC Rotterdam een paar regels voor het gebruik van social media opgesteld:

  • Gebruik het HC Rotterdam account om de leukste activiteiten of nieuws van en over je team te delen.
  • Vergeet ons niet te taggen met: @hcrotterdam
  • Iedereen die actief is op social media gerelateerd aan HC Rotterdam, of (mede) namens HC Rotterdam, moet de goede naam van de vereniging, haar (oud-)leden en sponsors in acht nemen.
  • Respect voor HC Rotterdam, voor elkaar en voor anderen (scheidsrechter, publiek, andere hockeyclubs etc.) staat voorop.
  • Gebruik aan HC Rotterdam gerelateerde accounts zijn niet bestemd voor het uiten van privé-meningen.
  • Kwetsend, negatief en grof en beledigend taalgebruik etc. is niet acceptabel en moet ten allen tijde worden voorkomen.

Heb je nog vragen? Of je teamlogo nog niet ontvangen? Laat het ons communicatie team via Mignonne weten! En geniet van het nieuwe seizoen!

Voorwaarden & disclaimer