1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🎟 Kaartverkoop voor Dames-1 en Heren-1 wedstrijden

30-8-2022
Nieuwsafbeelding

Na een pilot te hebben gedraaid met kaartverkoop vorig seizoen is er door het Bestuur besloten om dit voort te zetten waarbij de volledige omzet voor zowel Dames-1 als Heren-1 zal zijn. Kaartverkoop is een mooi alternatief, waar fans direct een bijdage leveren aan de ambitie van de topteams zoals dat ook gebeurt bij andere sporten zoals volleybal en voetbal.


Opzet

  • Met een seizoenskaart à € 75,00 (€ 25,00 kind) kun je altijd naar de thuiswedstrijden** van Dames-1 en Heren-1.
  • Alle toeschouwers betalen entree: leden, bestuur, sponsoren, ouders van spelers en toeschouwers van de tegenpartij. 
  • Alleen spelers, staf, officials, pers, ballenkinderen, (bar)personeel, junioren die thuisspelen op zaterdag als D1/H1 speelt en senioren die zondag thuis spelen, hebben gratis toegang.
  • 18+: kaartje € 8,50* 
  • 10 t/m 17 jaar: kaartje € 5,00*
  • 0 t/m 9 jaar: vrij entree.
  • Nieuw is de gezins seizoenskaart waarmee je voor €185,00 samen kunt komen kijken. Let wel: als jullie op 1 adres wonen.***
  • De opbrengst gaat naar Dames-1 en Heren-1
  • Elke dinsdag voor een thuiswedstrijd zijn de kaarten online beschikbaar.
  • Gedurende het seizoen zullen wij diverse entertainment-activiteiten organiseren.

* Op Super Sunday = 1 kaartje voor twee wedstrijden. (€10,00)

** Met uitzondering van eventuele Play-Offs/Play-Outs.

*** Max 6 personen per gezin seizoenskaart


Waarom kaartverkoop?
We hebben als club de ambitie om zowel Dames-1 en Heren-1 op het hoogste niveau te laten spelen. Dat vraagt een investering dat voor het grootste deel gedekt wordt door sponsoring. Om deze ambitie duurzaam verder te ontwikkelen, zijn we op zoek gegaan naar alternatieve inkomsten. Deze inkomsten zullen worden ingezet voor faciliteiten voor onze topteams, denk daarbij bijvoorbeeld aan: een performance coach en toegepaste inspanningsfysiologie.


Het invoeren van toegangskaarten is een discussie die al jaren wordt gevoerd. Hockey staat bekend om zijn familiaire karakter waarmee entreegeld een afbreuk zou doen aan de open sfeer. Aan de andere kant heeft hockey zich ontwikkeld tot een professionele sport, waarbij veel van de tophockeyers een groot deel van hun tijd aan hockey besteden. Voetbal wordt daarbij als voorbeeld genoemd, waar al op veel lagere niveaus toegangskaarten worden verkocht voor wedstrijden van het eerste team.


Hoe koop ik een kaartje?
Elke dinsdag voor een thuiswedstrijd zijn de kaarten online beschikbaar.
Met de aanschaf van een seizoenskaart ben je in één keer klaar en kan je naar alle thuiswedstrijden** van Dames-1 en Heren-1.

Jouw kaart wordt gescand bij de controle in het clubhuis; dit kan met de QR-code op je telefoonscherm, in jouw wallet of als je de kaart hebt uitgeprint. Er zijn geen vaste plaatsen, dus je kan zelf een plek zoeken op een van beide tribunes. 


Geen wedstrijd missen

Wil jij geen wedstrijd missen dit seizoen? Koop dan nu een seizoenkaart voor alle wedstrijden van Heren-1 en Dames-1! Met beide teams in de Hoofdklasse belooft het weer een spannend seizoen te worden. Vanaf komend seizoen zullen alle hoofdklasse wedstrijden ook uitgezonden worden op Viaplay. 

Voorwaarden & disclaimer