1-header.jpg

👉🏼 Vacature Bestuurslid Senioren

15-9-2022
Nieuwsafbeelding
Vele handen maken licht werk en daarom zijn wij ook zo ontzettend blij met alle vrijwilligers die onze club kent. Al deze vrijwilligers worden aangestuurd door het bestuur; bestaande uit de voorzitter, vice-voorzitter, penningmeester, secretaris, bestuurslid junioren, bestuurslid senioren, bestuurslid topsport en bestuurslid communicatie. Ook zij zijn allemaal vrijwilliger binnen onze club. Benieuwd welke gezichten daarbij horen? Check dit nieuwsbericht.

Sven-Olaf de Vries, bestuurslid Senioren, heeft aangegeven zijn werkzaamheden als bestuurslid voor HC Rotterdam te willen neerleggen. Daarom zijn wij op zoek naar een leuke, gezellige opvolger vanaf januari 2023. Deze functie betreft een vrijwilligersfunctie. 

In deze functie lever je een bijdrage aan, in samenwerking met de overige bestuursleden, het implementeren van het beleid van HC Rotterdam. Je wordt het aanspreekpunt voor de onder jou vallende commissies met wie je samen het senioren beleid en programma opstelt en bewaakt. 

Maar hoe zit het met de senioren? De seniorenlijn bestaat uit ongeveer 800 leden van 19 tot 70 jaar. Maar dit aantal zetten we met jouw hulp graag verder door! Ben je enthousiast? Lees snel verder en bekijk de vacature hier
Voorwaarden & disclaimer