1-header.jpg

🏋🏽 Komt er een fitness op de club?

21-9-2022
Nieuwsafbeelding

Er zijn de afgelopen weken ontwikkelingen geweest in het (oude) ruimte van After’s Cool. Deze is langzaam verandert in een fitness. ‘Vanuit de topteams weten we dat er al lang de wens bestaat voor een fitness op de club’, zegt Carla Rodenburg, onze vice voorzitter, vlak voor de start van de competitie.


Lang geleden is er zelfs gebrainstormd over de mogelijkheid om de fitness onder de tribune tegenover het clubhuis te plaatsen. Dat was toch wat ingewikkeld dus werd er een andere plek gezocht.


Het werd de ruimte van After’s Cool. Hoe is dit zo gekomen?

‘Zowel Dames-1, als Heren-1 hebben samen de krachten verenigd met Dubbelfit om er een fitness van te maken. Door een investering van Dames-1, Heren-1 en Dubbelfit is de verbouwing van start gegaan. Stap voor stap is dit opgezet. Eerst de basismaterialen en daarna het testen van de ruimte met Dames-1, Heren-1 en topjeugd. Het plan is om het daarna uit te bouwen met airco/luchtsysteem en additionele apparatuur. Naar verwachting staan halverwege september de basics goed.’ 


Wie mag er gebruik maken van de fitness?
‘In de komende periode wordt de gym helemaal afgemaakt en in gebruik genomen door Heren 1, Dames 1 en onze topteams. Om te kijken wat er in de toekomst nog meer met de gym gedaan kan worden willen wij inventariseren of er volwassenen of teams zijn die gebruik zouden willen maken van de gym. Heb je interesse? Vul dan het formulier in door hier te klikken. Door dit formulier in te vullen kunnen wij als HC Rotterdam kijken wat wij eventueel nog meer kunnen betekenen voor de leden in combinatie met de gym. 


Is er dan geen After’s Cool meer?
‘Jawel. After’s Cool is er nog steeds. Dit is intern verhuisd naar de vide’


De Afters’ Cool ruimte werd ook voor andere doeleinden gebruikt? Waar gebeurt dit nu? ‘Teambesprekingen en voorbesprekingen kunnen in weekend en na 19.00u op de vide. Dit is overigens niet de enige plek, want je kunt ook gebruik maken van de nieuwe bespreekruimte op de begane grond. Deze is te vinden aan het einde van de topsport gang aan de linkerkant. Hier zat 

vroeger een kleine gym die voor bijvoorbeeld de fysio gebruikt werd. Top teams kunnen eventueel ook terecht in de bezoekers kleedkamers van Heren-1 en Dames-1. Dit geldt niet voor de tegenstanders van deze teams. Die kunnen gewoon gebruik maken van de reguliere kleedkamers. 

Voorwaarden & disclaimer