1-header.jpg

📣 Kom jij Dames-1 zondag aanmoedigen?

27-9-2022
Nieuwsafbeelding

Wat staat er op het programma?

Aankomende zondag 2 oktober speelt Dames-1 als vanouds weer thuis in ons Schouten Zekerheid stadion. We hopen dan ook op heel veel publiek, want de dames hebben jullie steun hard nodig tijdens hun eerste jaar in de Hoofdklasse.


Dus zet het alvast in de agenda; zondag om 12.45 uur neemt Rotterdam D1 het op tegen SCHC D1. Alle senioren leden hebben zondag gratis toegang tot de wedstrijd.


Kaartjes voor deze wedstrijd of voor dit seizoen zijn te verkrijgen via deze link


Heren-1 speelt zondag 2 oktober om 14.45 uur in Zeist tegen Schaerweijde H1. Deze wedstrijd is live te volgen op Viaplay. 


Hoe verliep het afgelopen weekend?

Zaterdag 24 september heeft Heren-1 drie punten in Rotterdam gehouden. Ze versloegen Voordaan H1 met 10-1 thuis in het stadion. Gescoord werd er door Jeroen Hertzberger (5), Steijn van Heijningen (2), Pepijn van der Heijden (1) Guus Jansen (1) en Tjep Hoedemakers (1).


Met vijf doelpunten deze wedstrijd passeert Jeroen Hertzberger Taeke Taekema op de topscorerslijst aller tijden. Jeroen staat nu op de tweede plaats met 311 goals in de Hoofdklasse, alleen Roderick Weusthof maakte nog meer doelpunten, namelijk 346. 


Dames-1 nam het op tegen Kampong D1 en raakte de voorsprong op de tegenstander in het vierde kwart helaas kwijt, waardoor de wedstrijd in 3-3 eindigden. Merel Boekhorst, Luca Preyde en Frederique Moerman scoorden in Utrecht.

Gerelateerd nieuws

23-11 🎁 50% korting op seizoenkaarten
Voorwaarden & disclaimer