1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🤝🏼 Sponsormogelijkheden bij HC Rotterdam

13-10-2022
Nieuwsafbeelding

De hockeysport is de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Om deze sport bij HC Rotterdam voor de gehele club op het hoogste niveau te kunnen beoefenen is sponsoring een belangrijke enabler om dit mogelijk te maken. Dit geldt voor de topsport en de jeugdopleiding, maar ook om het niveau van de breedtesport te verbeteren.


De sponsorcommissie van HC Rotterdam biedt daarom graag inzage in de diverse mogelijkheden om partnerships aan te gaan met ondernemende hockeyliefhebbers. Ben je op zoek naar on- of offline exposure voor jouw bedrijf of ben je gewoon op zoek naar het uitbreiden van je zakelijke netwerk, bij HC Rotterdam maken we dat mogelijk.


Waarom zou ik HC Rotterdam sponsoren?

Natuurlijk omdat je de club een warm hart toedraagt, maar het hoeft zeker niet alleen liefdadigheid te zijn. HC Rotterdam is een van de grootste clubs van Nederland waar zowel de Heren als de Dames in de hoofdklasse uitkomen en sommige van onze spelers zelfs in Oranje. 


Met een groot aantal bezoekers van ons complex tijdens de wedstrijden van onze topteams, maar ook gedurende diverse weekdagen, zijn er veel exposure mogelijkheden. Zo zijn wij een van de grootste hockeyclubs wereldwijd, hebben wij zo'n 2.600 leden, waarvan 1.700 jeugdleden, en hebben wekelijks meer dan 5.000 bezoekers. 


Het Schouten Zekerheid stadion is één van de grootste hockeystadions ter wereld met een maximum capaciteit van 11.000 personen. 's Winters hebben wij een eigen blaashal op het complex. Maar ook online hebben onze kanalen een groot bereik. En met de komst van Viaplay worden alle wedstrijden van Heren-1 en Dames-1 live uitgezonden. Klik hier voor meer informatie. 


Welke mogelijkheden zijn er dan?

Exposure mogelijkheden

Hierbij kun je denken aan laagdrempelige sponsoring van de teamtruien van de lagere elftallen, vlaggen en banners op het complex en reguliere boarding, tot meer uitgebreidere sponsoring via de ledboarding, blaashal uitingen of het sponsoren van de shirts of broekjes van Heren-1 of Dames-1.


Activatie mogelijkheden

HC Rotterdam heeft een alsmaar groeiende online community met een groot actief bereik. Wij bieden de mogelijkheid om deze community te gebruiken om merken van sponsoren te promoten, leads te genereren en sales te activeren.


Netwerk mogelijkheden

Als sponsor van HC Rotterdam ben je vanzelfsprekend welkom bij de wedstrijden van Heren-1 en Dames-1 waar geregeld netwerkborrels worden georganiseerd. Maar ook vinden er ‘Business meets Sports’ evenementen plaats waar borrels, workshops en presentaties gegeven worden voor en door onze sponsors in samenwerking met de Topsporters van HC Rotterdam.


Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een vriend of vriendin te worden van de club. Sinds de oprichting in 2001 staan de Vrienden van HC Rotterdam voor de ultieme combinatie: het stimuleren van de topsport en het opdoen van interessante (zakelijke en sociale) contacten en het uitbreiden van jouw netwerk. Meer weten over de Vrienden? Lees hier verder. 


Maatwerk

Natuurlijk bieden we ook maatwerk proposities aan. Is er interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met een van de sponsorcommissie leden hieronder of stuur een mail naar [email protected]
Voorwaarden & disclaimer