1-header.jpg

šŸ’° Vacature: Penningmeester in het bestuur

21-10-2022
Nieuwsafbeelding

Ons huidige bestuurslid Niels van Bladeren heeft aangegeven zijn functie over te willen dragen aan een nieuwe penningmeester. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid voor de financiĆ«n. 


Lijkt het jou wat? Lees snel verder!

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiƫn van HC Rotterdam, een grote vereniging met ambitie. Samen met je medebestuursleden ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de vereniging. De penningmeester is binnen het bestuur het financiƫle geweten. Jouw primaire verantwoordelijkheid is het toezien op en uitvoeren van de financiƫle administratie, contributie-inning en betalingen van de vereniging. Hierbij word je ondersteund door de financiƫle administratiecommissie en heb je contact met een externe salarisadministrateur.


Waar is de club naar op zoek?

Allereerst is een hart voor de hockeysport en HC Rotterdam natuurlijk gewenst. Daarnaast beschik je over financiƫle deskundigheid en aantoonbare financiƫle werkervaring. Deze functie vraagt tussen de 6-8 uur per week van jouw beschikbaarheid gedurende het hockeyseizoen.


Benieuwd welke taken er bij deze rol horen?

Je draagt zorg voor het nakomen van de financiƫle verplichtingen van de vereniging en zorgt ervoor dat partijen hun verplichtingen naar de club nakomen. Je draagt zorg voor het bewaken van de begroting, het opstellen van de jaarrekening en ziet toe op de integriteit, effectiviteit en efficiency van de financiƫle administratie. Maar dat is niet alles, bekijk hier de vacature om de volledige taakbeschrijving te zien.


Procedure

Zie jij jezelf al helemaal in deze functie? En zou je deze willen vervullen voor minimaal 3 jaar? Dan kan je solliciteren op deze functie! Stuur je CV en motivatie aan Angela Krauss, secretaris van HC Rotterdam, op [email protected]

Voorwaarden & disclaimer