1-header.jpg

👮🏻‍♂️ Huidige regels in de Rotterdome

8-11-2022
Nieuwsafbeelding

Al bijna twee weken staat hij op veld 6, onze prachtige Rotterdome. Hij wordt ook al gedeeltelijk gebruikt, maar is nog niet volledig klaar. Daarom informeren wij jullie graag over de huidige afspraken en regels rondom de blaashal.


In het voorste deel is de zaalvloer al gelegd. Het achterste gedeelte heeft nog geen zaalvloer, maar heeft het zandveld nog als ondervloer. Daar worden op dit moment nog veld trainingen gegeven en wedstrijden gespeeld.


Het eerste deel van de hal is - ondanks dat de zaalvloer er al ligt - nog niet begaanbaar en bruikbaar voor onze leden. Trainingen in de zaal beginnen in de loop van deze maand voor enkele teams en richting het zaalseizoen zal er ook voor de overige teams meer over bekend worden.


Het is dus op dit moment verboden om van het voorste gedeelte gebruik te maken! 


De gym materialen die in de blaashal staan zijn niet van HC Rotterdam, maar van de scholen die bij ons komen gymmen. Daarom benadrukken wij via deze weg nogmaals dat onze leden van deze spullen afblijven en de spullen laten staan, zoals deze zijn neergezet door de scholen, zodat deze ook niet beschadigen.


Dankjewel voor je medewerking.


Voorwaarden & disclaimer