1-header.jpg

🎁 50% korting op seizoenkaarten

23-11-2022
Nieuwsafbeelding

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent volle verlanglijstjes en veel cadeautjes. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor in de schoen, met pakjesavond of bij de surprise? Lees gauw verder, want er geldt nu korting op seizoenkaarten voor de tweede helft van dit seizoen!


Alle wedstrijden van Heren-1 en Dames-1 zijn gespeeld en de winterstop is voor hen nu officieel begonnen. In maart zullen zij het veld weer op gaan en starten we met een Super Sunday op zondag 5 maart! 


Heb jij al regelmatig genoten van het Hoofdklasse hockey in ons Schouten Zekerheid stadion? Wil jij er de tweede seizoenshelft weer elk weekend bij zijn? Zet dan een seizoenkaart op jouw verlanglijstje voor de Sint! 


Voor de tweede helft van het seizoen zijn deze vanaf nu voor de helft te verkrijgen:

Volwassene: € 37,50 ipv € 75,00

Kind (10-17 jaar): € 12,50 ipv € 25,00

Gezin (max. 6 pers.): € 92,50 ipv € 185,00*


De seizoenkaarten schaf je aan via deze link. https://tickets.twelveticketing.eu/events/365211/tickets?distributionId=179400


Ook een super leuk cadeau om onder de boom te leggen met Kerst.


*Let op; deze familiekorting wordt bepaald aan de hand van het adres waarop de gezinsleden ingeschreven zijn. Dit dient hetzelfde adres te zijn, zoals ook geldt voor de familiekorting op contributie.

Voorwaarden & disclaimer