1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🎪 Rotterdome 2.0 - hoe staat het met de nieuwe blaashal?

5-12-2022
Nieuwsafbeelding

Na de verwoesting van onze Rotterdome in februari jl. zijn wij ongelooflijk blij dat wij een nieuwe hal hebben kunnen realiseren. Het is geweldig dat alle onderdelen op tijd zijn geleverd!


Nieuwe materialen voor de Rotterdome 2.0

Onze Rotterdome was zo goed als total-loss. Alleen het stalen net hebben we kunnen behouden. Gelukkig waren we goed verzekerd bij Schouten Zekerheid. Zij hebben ons heel fijn begeleid tijdens de afhandeling van de schade. En we hebben wederom een verzekering kunnen afsluiten.

De meeste onderdelen van de hal zijn vervangen zoals de vloer, de halhuid en het buitendoek. De technische (blaas)unit, stalen net, deuren en sluizen konden gelukkig worden hergebruikt. We hebben er wel hele mooie nieuwe en zuinigere verlichting voor teruggekregen. 

Eerste deel van de opbouw zit erop
Vlak voor de opbouw heeft Batenburg Bouw & Ontwikkeling een extra fundering gestort om de nooddeuren goed vast te kunnen zetten. Samen met de vele vrijwilligers is de hal opgezet waarna het eerste deel van de vloer is gelegd. 


Hierdoor kunnen het Wolfert Dalton en Melanchton inmiddels al een aantal weken gebruik maken van de hal als gymzaal. En inmiddels zijn de eerste zaaltrainingen ook weer gestart!


‘Zoals het er nu uit ziet is dit het eerste jaar dat er gewoon met publiek gespeeld kan worden.’

We zullen een aantal tribunes voor de supporters plaatsen zodat iedereen de hal van binnen kan bekijken! Wie er straks allemaal zullen hockeyen? Iedereen! Jeugd en volwassenen. De hal is ook overdag te huur. Interesse? Mail hiervoor Vincent, onze de clubmanager


We hebben een mooie nieuwe sponsor gevonden! 

De grote letters DHG staan voor: David Hart Groep. Belegger in vastgoed en ontwikkelaar van hoogwaardige vastgoedprojecten. Kennis van zaken ligt bij hun bewezen warehouseconcepten, woonconcepten en participaties.


Energiebesparende maatregelen
We gaan dit jaar extra spaarzaam om met het gas dat we gebruiken voor de verwarming van de hal. Wat merken jullie daarvan? We stellen de hal een aantal graden lager in. Als je aan het sporten bent merk je daar weinig van. Langs de kant is een jas of trui aan te raden en best lekker. 


Verder is de hal voorzien van led-lampen. Ook is er een tijdschakelaar geplaatst zodat de lampen niet onnodig aanstaan na het gebruik van de hal.


Wij wensen alle teams veel succes tijdens het zaalseizoen en vooral veel plezier in onze Rotterdome! 

Voorwaarden & disclaimer