1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🤝🏼 Schouten Zekerheid verlengt sponsorcontract!

14-12-2022
Nieuwsafbeelding

Dinsdag 13 december hebben HC Rotterdam en Schouten Zekerheid een vernieuwde sponsorovereenkomst getekend. Deze overeenkomst geldt tot en met seizoen 2024/2025.


Al ruim 10 jaar een trouwe sponsor

Schouten Zekerheid is een bekende en trouwe sponsor van HC Rotterdam. Al ruim 10 jaar draagt Schouten Zekerheid onze club een warm hart toe en steunen zij ons in de ambities die HC Rotterdam heeft. Wij zijn hen ontzettend dankbaar dat zij deze toegewijde steun aan onze vereniging blijven geven.


Het Schouten Zekerheid Stadion

Met het vernieuwde sponsorcontract breidt Schouten Zekerheid de sponsoring verder uit. Wellicht viel het je al op in onze eerdere communicatie dit seizoen, maar ons prachtige stadion is inmiddels naar hun vernoemd. Vanaf nu is het officieel het Schouten Zekerheid Stadion. 


Er worden binnenkort letters geplaatst op de overdekte tribune en de doeken rondom het veld worden hierop ingericht. Daarnaast zal het logo de komende seizoenen ook te zien zijn op de thuis- en uitshirts van Heren-1. 


  


Wat doet Schouten Zekerheid?

Familiebedrijf Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen. Zij zijn de schakel tussen jou en de verzekeraars en handelen volledig in het belang van hun klant, jij dus. Met ruim 230 collega’s helpen zij graag bij het in kaart brengen van jouw risico’s en de (verzekerings)oplossingen hiervoor. Zij bieden échte zekerheid, voor iedereen. 


De Rotterdome

Ook de verzekeringen van HC Rotterdam zijn ondergebracht bij Schouten Zekerheid. Gelukkig was de verzekering van de Rotterdome ook voorzien bij Schouten Zekerheid. Toen deze begin 2022 de lucht in ging door storm Eunice, was het nog even afwachten wat voor financiële gevolgen dit zou hebben voor de club. 


Dankzij de oplossingsgerichte instelling, de juiste verzekeringen en de prettige onderlinge relatie is dit goed verlopen. Zo goed dat we zonder extra kosten een Rotterdome 2.0 neer wisten te zetten afgelopen oktober. 


Wij danken Schouten Zekerheid voor het vertrouwen, de prettige samenwerking en kijken ernaar uit deze de komende jaren weer verder voort te zetten.v.l.n.r. Rene Zonneveld (Sponsorcommissie HC Rotterdam), Jaap Meester (Financieel Directeur Schouten Zekerheid) en Diederik Chevalier (Voorzitter HC Rotterdam).


Voorwaarden & disclaimer