1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🚀 Helpt jouw jeugdteam mee om de zonnepanelen het dak op te krijgen?!

14-2-2023
Nieuwsafbeelding

Het zal je niet ontgaan zijn: HC Rotterdam wordt nog groener! Samen met onze leden & sponsoren stropen we de mouwen op en halen we geld op voor een zonnige & groene toekomst. Wil je meer weten over deze actie? Hier lees je er alles over!


En daarbij hebben we ook de hulp van jouw jeugdteam nodig. Scoren jullie voor de winst EN voor een groenere club? Met deze sponsoractie zoeken jullie samen naar sponsors van jullie doelpunten. Hoe meer jullie scoren, hoe meer jullie ophalen! En hoe meer jullie ophalen, hoe meer kans jullie maken op ontzettende gave prijzen, zoals een training van Dames-1 of een heerlijk ontbijtje op de club.  
Wat houdt de actie in? 

Met z'n allen halen we geld op om de club te verduurzamen. Er komen zonnepanelen op het dak. Jij kan bijdragen! Laat je sponsoren voor elk doelpunt dat jij met je team maakt in de actieperiode. Dat geld gaat naar de zonnepanelen.


Wie kan er meedoen? 

Alle jeugdteams kunnen meedoen. Laat de teammanager via dit formulier doorgeven dat jullie meedoen! 


Hoe laat ik me sponsoren? 

Wanneer de teammanager jullie heeft ingeschreven voor de actie, kan ieder teamlid direct aan de slag met het sponsorformulier! Alle beetjes helpen, groot en klein. Vraag je ouders, je opa’s en oma’s, en de buren of ze jouw doelpunten willen sponsoren. Ze kunnen sponsoren voor elk doelpunt (met een maximum bedrag!), of een vast bedrag. 


Wanneer loopt de actieperiode? 

Alle doelpunten in de eerste week van de 2e seizoenshelft tellen mee. Dus alle doelpunten die jullie maken op 11 maart tellen mee! Maar om extra veel doelpunten te maken, krijgen alle teams die meedoen op 8 en 10 maart nog een kans om doelpunten te maken die meetellen tijdens de keepersactie! Je moet dan wel scoren tegen de beste keepers van Rotterdam, maar dat kunnen jullie wel toch? 
Wat is de Keepersactie? 

8 en 10 maart staan de beste keepers van Rotterdam klaar om het doel schoon te houden. Je kunt extra doelpunten maken (en dus extra sponsorgeld) door te scoren bij één de beste keepers van Rotterdam. Durven jullie de uitdaging aan? Op 8 maart is de keepersactie van 16u tot 18u, aansluitend op de trainingen van O7 en O8. Op 10 maart is de keepersactie van 18u tot 20u, aansluitend op de trainingen van O9 en O10. Extra leuk: na de keepersactie kan je ook lekker poffertjes eten in het clubhuis, en voor je ouders is er ook wat lekkers te eten en te drinken! 


Kan mijn team ook wat winnen? 

Jazeker! Je maakt kans op mooie prijzen, zoals een training van een Dames/Heren-1 speler, een heerlijk ontbijtje op de club, of een waardebon van 100 euro van La Cubanita. Prijzen worden verloot onder de teams die het meeste geld ophalen!


Hoe kunnen we het sponsorgeld overmaken naar HC Rotterdam? 

Op het sponsorformulier staat een QR code. Daarmee kunnen jouw sponsors geld overmaken naar HC Rotterdam. Let op: zorg dat ze jouw teamnaam in de omschrijving zetten! Anders weten we niet welk team het meeste geld op heeft gehaald voor de prijzenactie. 


En hoe weten we wat we hebben opgehaald? 

Kom 19 maart naar de club voor de Super Sunday! Alle teams die mee hebben gedaan aan de actie mogen gratis naar binnen voor een super gave dag vol hockey & gezelligheid. Na de wedstrijd van Heren-1 kondigen we het totaal opgehaalde bedrag van de actie aan. En we maken bekend wie de toffe prijzen gewonnen hebben! 


Voorwaarden & disclaimer