1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

📢 Vacture: Communicatie & Sponsor Manager (24-32 uur)

9-3-2023
Nieuwsafbeelding

Hockeyclub Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste Communicatie & Sponsor Manager om ons clubmanagement team te versterken. Dit betreft een betaald dienstverband, geen vrijwilligersfunctie.


Leg jij makkelijk contact, ben je klantgericht en heb je uitstekende communicatieve vaardigeden? Ben jij in staat om je niet af te laten leiden door de vele meningen en denk jij in oplossingen? Heb je affiniteit met sport en hockey in het bijzonder? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. 


HC Rotterdam is één van de grootste hockeyclubs van Nederland waar zowel Heren-1 als Dames-1 uitkomen in de Tulp Hoofdklasse – de beste hockeycompetitie ter wereld – en een aantal van onze spelers zelfs in Oranje meedoen. Onze vereniging kent zo’n 2.500 leden en beschikt over meer dan 200 teams. 


Samen met Clubmanager Vincent Klinckenberg houd je je bezig met het reilen en zeilen van onze vereniging. Je wordt verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, onderhoud het contact met clubsponsors en zorgt dat de afspraken in de contracten nagekomen worden, en nog veel meer. 


Ben jij enthousiast over deze introductie? Klik hier om de hele vacature te lezen.


Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via Whatsapp aan Clubmanager Vincent Klinckenberg op telefoonnummer 06-19095267 of door een mailtje te sturen naar [email protected]


Wil je solliciteren? Stuur jouw CV mét motivatie aan Angela Krauss, secretaris van HC Rotterdam, op [email protected].


Voorwaarden & disclaimer