1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Zondag heeft Heren-1 onze steun keihard nodig!

19-5-2023
Nieuwsafbeelding
💚 Wat een fantastische hockeydag! 💚 Een geweldig familietoernooi met als afsluiter de kraker van Heren-1 tegen Bloemendaal. Het smaakt ondanks het 1-2 verlies, naar meer. 

Hemelvaartsdag begon zonnig; perfect voor het Familietoernooi. Na wat rondjes op het springkussen, mooie hockeyacties, verse popcorn en leuke selfies, werden er verschillende teams in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking. 

Daarna begon de Play-off wedstrijd tegen Bloemendaal. Na meerdere groene fakkels en Lee Towers uit de speakers, was het na het eerste fluitsignaal wat aftasten. Bloemendaal leek iets scherper. Zette veel druk en dwong de eerste kansen af. 
De 0-1 valt in het tweede kwart en Rotterdam is bij vlagen erg gevaarlijk. De 0-2 van Warmerdam, na een actie over de achterlijn, lijkt discutabel. Er is protest. Een hak; aldus Rotterdam. De videoscheidsrechter -die dit seizoen voor het eerst kan worden aangevraagd in de halve finales- wordt ingeseind en komt tot de conclusie: ‘geen beslissing mogelijk’.

‘Hij staat er bovenop, hij moet dat zien’, verwijst Hertzberger naar arbiter Veerman. De hoofdklassetopscorer haalt even diep adem. ‘Ik vind het bizar dat er geen beslissing mogelijk is. Misschien is het op de video niet te zien. Op het middenveld is dit gewoon een vrije bal.’ – Aldus Hertzberger op Hockey.nl

Er volgt een spannende eindfase. Met een steeds sterker Rotterdam. Er zijn corners en kansen over en weer. Met nog één minuut op de klok geeft Van Dam voor op Menini die de 1-2 maakt. Het gejuich breekt los. 
Dit geeft een goed gevoel voor aanstaande zondag!

Onze mannen kunnen tijdens de tweede, beslissende, wedstrijd alle steun goed gebruiken! De wedstrijd is op 21 mei om 16.30 uur op Bloemendaal.
Heb jij al een kaartje? Koop ‘m hier.

Hopelijk zien we je daar!


Beelden van Eyecons

Sfeerbeelden van Ruud Stork 💚Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsVoorwaarden & disclaimer