1-header.jpg

Voor de A- en B-jeugd: Sevens op woensdag

22-9-2015
Nieuwsafbeelding

Beste A & B spelers en speelsters van HC Rotterdam,

 

Dit seizoen willen we naast de gewone hockeytrainingen ook nog iets anders aanbieden voor de A- en B-jeugd: ‘Sevens op woensdag’. Het wordt een mix van actief hockeyen en aansluitend gezellig chillen in het clubhuis.

 

Afhankelijk van het aantal hockeyers gaan we eerst – van 19.30 tot 21.00 uur – hockeyen. Daarna tot 22.00 uur chillen in een (afgescheiden) deel van het clubhuis, met relaxte muziek en gratis bitterballen. Het idee is om het deene week voor de A-teams en de andere week voor de B-teams te houden.

 

Het hockeyen gaat gebeuren op kwart of halve velden. We spelen dan 6:6, 7:7 of zelfs 8:8. Geen vaste keep, geen scheidsrechters. Uiteraard is er wel begeleiding bij de wedstrijdjes en het chillen.

 

Je kan met je eigen teamgenoten samenspelen, of eventueel in een gemixt team. Je krijgt elke keer een email (met een link) om je op te geven. Hier kan je dan ook aangeven of je met je eigen teamgenoten samen wil spelen, met andere teams wil mixen, of zelfs jongens en meisjes gemixt wil spelen. Als teams met meer dan zeven spelers komen, kunnen ze of tegen andere grote teams spelen, of opsplitsen.

 

Minstens zo belangrijk als de hockeywedstrijdjes, is de gezelligheid na afloop. Ook als je op de betreffende woensdag niet kan meedoen omdat je zelf teamtraining hebt, of hard aan je huiswerk moet leren, ben je altijd welkom voor het chillen. Niet-leden zijn niet welkom, het is immers geen A/B-feest.

 

Meldt je aan via onderstaande link. Deze week, woensdag 23september, beginnen we met de A-jeugd.

 

Aanmelden: http://goo.gl/forms/TeyUUwi9He
Voorwaarden & disclaimer