1-header.jpg

Summer Teen Event op HC Rotterdam

3-8-2016
Nieuwsafbeelding
Van 13-15 augustus vindt op ons complex het multiculturele festival Global Valley plaats. Met kermisattracties, sport, eten, drinken en optredens van artiesten en bandjes van Hindoestaanse, Creoolse en Javaanse afkomst hoopt de organisatie een gezellig evenement neer te zetten voor jong en oud.

Op maandag 15 augustus is het programma van 17.00 tot 21.00 uur geheel afgestemd op de jeugd met optredens van o.a. de populaire boyband B-Brave en de meidengroep TP4Y. Entree is € 10,00 voor 2 personen. Tickets zijn online te koop op www.globalvalleyfestival.nl. 

Toegang voor het festival gedurende het weekend kost € 2,00 per persoon. Het evenement is van 13.00 tot 23.00 uur. De wedstrijden van het voetbaltoernooi starten al om 10.00 uur.

Spelers, begeleiding en ouders van teams, die deze dagen trainen of een oefenwedstrijd spelen, hebben vanzelfsprekend vrij toegang tot het complex. Bij de controle aan de poort kan worden aangegeven dat je komt voor de hockeywedstrijd of -training en dan is de entree gratis. Houd wel rekening met drukte op het parkeerterrein. Het clubhuis is gedurende de hockeyactiviteiten geopend.

Meer informatie over dit evenement op www.globalvalleyfestival.nl of stuur een bericht naar [email protected]

Voorwaarden & disclaimer