1-header.jpg

Zaterdag D-feest: 'cowboys & indianen'

3-11-2016
Nieuwsafbeelding
Komende zaterdag, 12 november is er feest voor alle D-junioren. Het thema is: 'Cowboys & indianen'. Het feest begint om 20.00 uur en is om 22.30 uur afgelopen. 

Vorig seizoen hebben wij bij de jeugdfeesten een aantal ongenode gasten op bezoek gehad. Om het gezellig te houden en iedereen optimaal te laten genieten, heeft dit ons ertoe gebracht om de kaartverkoop en het introductiebeleid aan te passen. Dit jaar ziet het er als volgt uit:

- Aan de deur worden geen entreekaarten meer verkocht;

- Kaartverkoop bij voorkeur online, leden betalen € 3,- en introducés € 4,-; Online kaartverkoop is mogelijk tot 17.00 uur op zaterdag 12 november.

- Kaartverkoop (contant afrekenen!) door het jeugdbestuur van 17.00-19.00 uur bij gastvrouwenbalie in het clubhuis, leden betalen € 4,- en introducés € 5,-. Verkoop voor D-feest op dinsdag 8, woensdag 9 en vrijdag 11 november;

- De kaartverkoop verloopt via het unieke lidnummer van het jeugdlid. In aanloop naar het feest wordt aan alle leden in de betreffende leeftijdscategorie een mail met zijn/haar lidnummer gestuurd;

- Maximaal twee introducés per jeugdlid. Introducés  worden op naam van het HC Rotterdam-lid geregistreerd. Toegangskaart dient uitgeprint te worden overhandigd bij entree.

Tenslotte wijzen wij er op dat alcohol uiteraard strikt verboden is en dat bij alcoholbezit/-gebruik en/of wangedrag contact wordt opgenomen met ouders zodat de betreffende feestganger direct kan worden opgehaald. Het lijkt wellicht niet aan de orde, maar om misverstanden te voorkomen wordt gedrag m.b.t. roken en drugsgebruik op dezelfde wijze bestraft. 

Voorwaarden & disclaimer