1-header.jpg

Informatie over beoordelingstrainingen junioren

14-2-2018
Nieuwsafbeelding
Om tot een zo goed mogelijke teamindeling voor volgend seizoen te komen, beoordelen de teamcoaches de junioren gedurende het huidige seizoen. Daarnaast organiseert de JeugdCommissie, net als in voorgaande jaren, een aantal beoordelingstrainingen. In deze trainingen worden de kinderen gezien door neutrale beoordelaars. Deze bevindingen dienen als extra input en nuance bij de teamindelingen, die uiteindelijk door onze lijncoördinatoren worden gemaakt.
 
Deze beoordelingstrainingen zijn er voor alle regio-junioren. De kinderen die uitkomen in de regiotop en top, doorlopen een ander beoordelingsproces. Normaalgesproken houden we de eerste beoordelingsronde (voor toekomstige D- en C-teams) in de week voorafgaand aan Pasen.
Aangezien onze club gastheer is van de EHL, wordt ons complex in die week omgebouwd voor dit grootschalige evenement. Wij zoeken daarom naar een geschikte alternatieve week, met als onvermijdelijk gevolg dat standaard trainingen zullen uitvallen. De JeugdCommissie vraagt ieders medewerking en begrip als zij kiest voor een week waarin ‘gewoon op zaterdag een wedstrijdprogramma wordt afgewerkt’.
 
De tweede beoordelingsronde, voor toekomstige D-, C- én B-teamspelers, staat voorlopig gepland rondom de meivakantie.
 
Voor alle beoordelingsronden geldt:
  • de lijncoördinatoren sturen de uitnodiging per email via de teammanagers.
  • het beoordelingsmoment valt meestal niet op dezelfde dag/dezelfde tijd als de reguliere training van uw kind.
  • indien verhinderd, stuur dan een verhinderingsbericht terug aan de teammanager, graag voorzien van de reden van verhindering.
  • de kinderen ervaren deze training soms als ‘spannend’, maar laten we het niet groter maken dan het is.
Wij danken alle ouders en kinderen vast voor hun flexibiliteit om de beoordelingstrainingen mogelijk te maken.
Voorwaarden & disclaimer