1-header.jpg

Zondag: Heren-1 speelt uit op Bloemendaal

29-4-2021
Nieuwsafbeelding
Aankomende zondag speelt Heren-1 uit op Bloemendaal. De livestream wordt vanaf 14.45 uur verzorgd door Bloemendaal. De directe link volgt z.s.m. maar op Hockey.nl zijn de livestreams van Eyecons altijd te vinden.

Afhankelijk van de resultaten in de laatste speelronde eindigt Heren-1 op de derde of vierde plaats in de reguliere competitie. Deze klassering is nog van belang voor plaatsing voor de EHL. Wegens het drukke nationale en internationale programma wordt bij de heren dit seizoen namelijk  niet gespeeld om de derde en vierde plaats. Dit betekent dat dit seizoen de volgende teams zich plaatsen voor de EHL: de landskampioen, de verliezend finalist en het best geĆ«indigde team tijdens de reguliere competitie, dat zich nog niet heeft geplaatst.
In de promotie- en degradatieregeling van de bondscompetitie seizoen 2020-2021 is vastgelegd wie zich plaatst voor de EHL.

Woensdagavond 5 mei speelt Heren-1 de eerste wedstrijd in de play-offs thuis. Deze wedstrijd start om 18.30 of 20.30 uur. Hockey.nl heeft bericht dat alle wedstrijden live in beeld worden gebracht.
Voorwaarden & disclaimer